Wat we doen


Driejuni schrijft in klare taal over de zaken waar u mee bezig bent. Driejuni maakt pakkende beelden voor wie visie wil omzetten in wat visueels.

Kortom: lente in de communicatie.

Maar we doen nog veel meer. Wat? Tja, dat ligt aan u. Want onze fotografie is allround! Misschien wilt u een portret dat anders is dan anders. Of alleen even brainstormen hierover. Of bent u bezig met een catalogus, bijvoorbeeld van transportwieltjes of vastgoed? Komt allemaal op de foto. Ook de dingen die je niet ziet maar wel merkt. Zoals de sfeer van een interieur, plezier in het werk of het gevoel bij een wandeling.

Dat geldt ook voor de teksten die we schrijven. Die moeten lekker lezen en passen bij uw bedoeling. Verhalen vertellen meer dan alleen de letters doen. En als u een bestaande tekst heeft die niet ‘loopt’, herschrijven wij ‘m voor u.

Hoe we ‘t doen

Driejuni houdt van duidelijkheid. Daarom overleggen we met u voordat we aan het werk gaan. Over uw doelgroep en wat die wil. Maar ook over wat u beoogt en wat uw doelstelling is. We maken graag duidelijke (prijs)afspraken. Bovendien kunnen we beelden snel leveren, als dat nodig is. Via internet haalt u zelf de beelden op, soms zelfs op de dag van de shoot!